Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@05:26:45 GMT

افزايش ناگهاني 35 درصدي قيمت تراکتور

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۷۷۷۰

خبرگزاری آریا- رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات کشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزی تهران از افزایش ناگهانی 35 درصدی قیمت تراکتور در چند روز اخیر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا از اتاق اصناف تهران، آقای علی توسطی گفت: در چند روز اخیر کارخانه تراکتورسازی تبریز به صورت ناگهانی اقدام به افزایش 35 درصدی قیمت تراکتور کرد که موجب وارد شدن آسیب به کشاورز و کشت پاییزه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات کشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزی تهران افزود: تراکتور یکی از ضروری‌ترین و گران‌ترین ماشین آلات کشاورزی است که در مرحله کاشت، داشت و برداشت استفاده می‌شود؛ با توجه به اینکه واردات تراکتور در سال‌های اخیر تقریبا در حد صفر و شاید کمتر از یک درصد، آن هم در موارد خاص، می‌باشد؛ لذا همه کشاورزی کشور وابسته به کارخانه تراکتورسازی تبریز است که افزایش 35 درصدی قیمت تراکتور از سوی این کارخانه به صورت ناگهانی باعث آشفتگی بازار شده است.
وی بیان کرد: تراکتوری که 305 میلیون تومان قیمت کارخانه‌اش بوده الان به حدود430 میلیون تومان رسیده و طبیعتا در بازار آزاد صحبت از 600 میلیون تومان برای خرید و فروش است.
توسطی با تاکید بر دشواری تهیه و خرید تراکتور برای عمده کشاورزان اظهار داشت: به جز قشر خیلی محدودی که مزارع بزرگ یا کشت و صنعت دارند و به صورت ترکیبی کار می‌کنند برای بیشتر جامعه کشاورزان ما خرید از بازار آزاد امکان پذیر نیست و خرید از کارخانه هم متاسفانه در دور تسلسل باطل افتاده است که کاملا با نگاه دولتی اداره می‌شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات کشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزی تهران در توصیف مطلب فوق افزود: مثلثی را در نظر بگیرید که یک ضلع آن بانک کشاورزی، یک ضلعش کارخانه تراکتورسازی تبریز و ضلع دیگرش مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی است.
وی گفت: علی رغم اعتبارات زیادی که باید به بخش خصوصی در حوزه همه تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی و باغی داده می‌شده همه این اعتبارات را به سمت مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی سوق داده و وزارت جهاد کشاورزی هم همه اعتبارات را به کارخانه تراکتورسازی تبریز انتقال داده است؛ یعنی عملا بخش خصوصی وارد این رقابت برای تعدیل بازار نمی‌شود و کارخانه هم هر آنچه که دوست دارد انجام می‌دهد که نمونه بارز آن افزایش 35 درصدی قیمت تراکتور است.
رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات کشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزی تهران تاکید کرد: در واقع با این رویه بانک کشاورزی باید تامین اعتبار کند برای اقساط؛ یعنی اگر فرض را بر این بگذاریم که یک کشاورز پول خرید تراکتور را به صورت نقدی داشته باشد و بخواهد آن را تهیه کند باید پول را وثیقه بگذارد تا بتواند بر مبنای اعتبارات و چارچوبی که تعریف شده تراکتور را تحویل بگیرد.
توسطی با بیان اینکه بحث افزایش قیمت حساسیت برانگیز شده تصریح کرد: در حال حاضر افزایش قیمت تراکتور یک بی‌نظمی در کشت پاییزه به وجود آورده و سردرگمی و گنگ بودن بازار را فراهم کرده؛ نه فروشنده و نه خریدار نمی‌داند چه کار کند و برای کشت پاییزه که اهمیت داره چه اقدامی نماید.
رئیس اتحادیه فروشندگان ماشین آلات کشاورزی، صنعتی، ساختمانی و لوازم یدکی کشاورزی تهران در پایان تاکید کرد: متاسفانه نگاه دولتی بشدت در این قضیه هم دیده می‌شود. تفکر دولتی باعث می‌شود افراد بیشترین آسیب را در بخش کشاورزی متحمل شوند. سوء مدیریت و سوء رفتار‌ها آسیب جدی به افراد وارد می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تراکتور کارخانه تراکتورسازی تبریز 35 درصدی قیمت تراکتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۷۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: براساس آنالیز قیمتی که اتحادیه اعلام کرده در برخی نانوایی‌ها ۴۰۰ درصد افزایش نرخ وجود دارد در حالی‌که هیچ قانون و توجیهی نمی‌گنجد که برای یک نوع نان این میزان نرخ را افزایش دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی نوری ظهر امروز در کارگروه اصلاح نظام یارانه‌ای آرد و نان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به وجود نابه‌سامانی‌ها در نرخ نان در نانوایی‌های آزادپز، قیمت مصوب به خبازی‌ها ابلاغ و هر گونه نرخ بالاتر غیرقانونی است.

وی با اشاره به اینکه از امروز نرخ هر سنگک سنتی 10 هزار تومان، لواش 2هزار و 400 تومان، بربری 7 هزار و 900 تومان و تافتون  4 هزار و 800 تومان  مصوب شد، گفت: تمام خبازی‌های آزادپز موظف به رعایت این نرخ‌ها هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان درباره فروش سنگک یا بربری با کنجد تصریح کرد: البته باید بررسی شود که آیا خباز و نانوادار مجاز به استفاده از کنجد هست، در این صورت باید نرخ واقعی مشخص و اگر نیست بازاری که برای خودشان راه انداخته‌اند، ساماندهی شود، در همین سنندج نان (سنگک) را تا 20 هزار تومان هم فروخته‌اند که باید اینها از چرخه حذف شوند.

وی اذعان کرد: بر اساس آنالیز قیمتی که اتحادیه اعلام کرده در برخی جاها 400 درصد افزایش نرخ وجود دارد در حالی‌که هیچ قانون و توجیهی نمی‌گنجد که برای یک نوع نان این میزان نرخ را افزایش دهیم. 

نوری فروش نان به قیمت‌های آزاد دلخواهی نانوادار را غیرقابل قبول خواند و اظهار کرد: هم‌اکنون در استان‌های همجوار میزان نرخی که افزایش یافته، در حد نرخ‌های فعلی سنندج نیست یعنی هنوز به پای قیمت‌های ما نرسیده که 200 درصد نرخ‌ها را افزایش دهیم.

وی خطاب به مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کردستان تأکید کرد: کیفیت آرد نانوایی‌های استان باید به صورت منظم و مستمر رصد شود.

وقتی معاون اقتصادی استاندار کردستان قیمت مرغ را افزایش می‌دهد!

معاون استاندار کردستان درباره افزایش نرخ نان توضیح داد: مادامی که سود فروش آرد در بازار بیشتر از پخت باشد، افزایش نرخ نیز تأثیری بر ساماندهی حوزه نخواهد داشت. البته یقین قلبی داشته باشید که دغدغه بنده چندین برابر شما (نانواداران) است؛ همانگونه که رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان شاهد هستند اتحادیه و همه مرغداران بر سر قیمتِ هر کیلوگرم مرغ به 86 هزار تومان به توافق رسیده بودند و سر این نرخ با بنده دعوا می‌کردند که بر خلاف انتظار همه دوستان، در جمع‌بندی 87 هزار تومان تعیین کردم! اکنون نیز برای تعیین نرخ نان همه ملزومات در نظر گرفته خواهد شد.

وی از حمایت از نانواداران خبر داد و اظهار کرد: امسال از محل تسهیلات تبصره 18 جز 3 مجوزی برای اختصاص تسهیلات با هماهنگی فرمانداران در نظر گرفته شده است.

نوری در پایان جلسه در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که منظورتان از افزایش 400 درصدی نرخ نان در سنندج چه بود؟ اظهار کرد: در برخی از استان‌ها نان سنگک 7 هزار تومان بوده که در سنندج تا 20 هزار تومان نیز به فروش رفته که امیدواریم با تعیین نرخ‌های مصوب شده جدید، نانوایی‌های آزادپز این قانون را رعایت کنند. 400 درصد نسبت به آنالیزی قیمتی که اتحادیه انجام داده بود وگرنه قبلاً در نانوایی‌های آزادپز نرخی تعیین نشده بود.

انتهای پیام/486/.

دیگر خبرها

  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا